Reselleri
 
 A NORMAN PARTNER WEB
HomeNoutăţiProduse Viruşi şi securitate Suport tehnicDownloadContact

 


  Reselleri

undefined


Firma CS-Software International este reprezentant autorizat Norman și reseller autorizat GFI.

 

Am gndit și am creeat un program avantajos pentru reselleri și integratori de sisteme n vederea revnzării și integrării produselor Norman și GFI.

 

Revnzarea și integrarea produselor Norman și GFI aduce valoare produselor vndute și firmei dvs. Veți face parte dintr-o echipă profesională susținută n spate de firme mari multi-naționale ca Norman și GFI.

 

Produsele Norman și GFI se ncadrează n categoria de aplicații pentru securitatea datelor, iar atunci cnd vindeți unul sau mai multe calculatoare, sau atunci cnd construiți o rețea nouă unui client, lucrul cel mai important este apoi securitatea sistemelor. Produsele Norman și GFI vă scutesc de probleme tehnice software, care de cele mai multe ori apar datorită lipsei unei securități adecvate și apoi datorită utilizatorilor care de cele mai multe ori nu sunt disciplinați sau nu sunt profesioniști n calculatoare.

 

Conditiile sunt flexibile și procedura de comandă este foarte rapidă, fiind n avantajul att al clientului final ct și al dvs. Produsele sunt n permanență n stoc.

 

Din partea noastră veți beneficia de tot suportul necesar att marketing ct și tehnic. Discount-urile sunt n funcție de cantitățile vndute iar loialitatea este maximă. Clientul este al dvs. și va ramane al dvs.

 

Pentru detalii despre beneficiile revnzării produselor Norman, vă rugăm faceți click aici.

 

Pentru detalii despre produsele GFI, vă rugăm faceti click aici.

 

Pentru alte detalii despre prețuri, condiții, etc. vă rog să contactați: Gabriel Ciobotaru, E-Mail: gabriel@css.ro, Mobil: 0722-25.22.11

 

Speram ntr-o colaborare benefică de ambele părți!

Echipa CSS!